Verzenden en bezorgen

We besteden veel zorg aan de verzending van onze producten. PostNL is onze partner in het verzenden en bezorgen van onze prachtige producten.

Wij bieden uw bestelling, indien mogelijk, binnen 24 uur aan bij PostNL. Op het moment dat wij de bestelling hebben aangeboden bij PostNL ontvangt u een e-mail met daarin een Track & Trace link. Op deze manier kunt u uw bestelling volgen. De postbezorger biedt het pakket maximaal twee keer bij u thuis aan. Bent u beide keren niet in staat het pakket aan te nemen zal het pakket bij het dichtstbijzijnde postkantoor worden afgeleverd. U ontvangt hiervan een bericht in uw brievenbus. Het pakket blijft drie weken beschikbaar op het postkantoor, daarna wordt deze retour gestuurd aan Quattrociocchi Nederland.

De verzendkosten per bestelling bedragen slechts € 5,95 en bij een bestelling boven € 40,- rekenen we helemaal geen verzendkosten! Indien u achteraf wenst te betalen bieden wij de mogelijkheid om uw bestelling onder rembours te laten verzenden. U rekent uw bestelling en de bijkomende verzendkosten dan contant af bij de postbezorger. Let op! U kunt bij deze manier van verzenden niet pinnen of met uw creditcard betalen. Voor het verzenden onder rembours wordt € 15,- rembourskosten in rekening gebracht.

De waardering van www.quattrociocchi-olie.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 7 reviews.

Dit is een demo-site voor testdoeleinden - Er worden geen bestellingen verwerkt. Wil je ook een webshop? Ga dan naar www.rossieau.com