Retouren en service

Kwaliteit en service staan bij ons op de hoogste plaats. Heeft u vragen of is er iets misgegaan met uw bestelling? Neem dan contact met ons op via klantenservice@quattrociocchi-olie.nl. Wij nemen dan spoedig contact met u op om het ongemak te verhelpen.

Indien de door u bestelde producten niet zijn wat u er van verwacht, kunt u uw aankoop, indien ongeopend, binnen 14 dagen annuleren zonder opgave van reden. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en ongeopend aan ons geretourneerd worden.

U kunt het formulier voor herroeping hier downloaden.

U ontvangt het gehele aankoopbedrag + de mogelijk eerder berekende verzendkosten normaliter binnen 14 dagen retour op uw rekening.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via klantenservice@quattrociocchi-olie.nl.

De waardering van www.quattrociocchi-olie.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 7 reviews.

Dit is een demo-site voor testdoeleinden - Er worden geen bestellingen verwerkt. Wil je ook een webshop? Ga dan naar www.rossieau.com