Onze nieuwe website is online!

Welkom op onze nieuwe website!

In de afgelopen 2 jaar hebben we geluisterd naar de ervaringen en meningen van onze trouwe klanten, en dat heeft geresulteerd in de ontwikkeling van een nieuwe frisse website met meer mogelijkheden.

Om dit te vieren hebben we een feestelijke actie bedacht! Wees er snel bij want  de eerste 25 klanten die een voordeelpakket met 3 flesjes bestellen ontvangen er 1 gratis! En daarnaast bestaat de kans dat jij je volledige aankoopbedrag terug wint! Klik hier om naar de actie te gaan >>

Wat onveranderd is gebleven is onze passie voor dit schitterende origineel Italiaans en bovendien biologische product, alsmede de kwaliteit daarvan.

Net als voorgaande jaren viel de “Olivastro” ook dit jaar wederom in de prijzen bij de Flos Olei verkiezing!

Onze klanten bleken behoefte te hebben aan het zelf combineren van smaakjes, maar wel graag met de korting van een pakket. Dat snappen wij!

Vanaf nu is het daarom mogelijk zelf je pakketje olijfolie samen te stellen met 2 of 3 flesjes van 250 ml. En dan ontvang je daarbij natuurlijk gewoon de korting zoals voorheen!

De nieuwe website hebben we, buiten de hele restyling met duidelijke Italiaanse accenten, vooral voorzien van nog meer gebruiksgemak.

We kijken ernaar uit om vanuit deze nieuwe basis de website nog verder uit te bouwen naar een complete Italiaanse beleving. Suggesties van onze klanten zijn daarvoor uiteraard altijd welkom!

Heb je een idee of tip , vind je iets niet handig of mis je iets op onze nieuwe website?

Schroom je dan niet en neem met ons contact op, dan kijken wij hoe we je zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn!

Reageren niet mogelijk

De waardering van www.quattrociocchi-olie.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 7 reviews.

Dit is een demo-site voor testdoeleinden - Er worden geen bestellingen verwerkt. Wil je ook een webshop? Ga dan naar www.rossieau.com